Се бараат девојки, дами и надарени момчиња од Македонија за снимање на филм за возрасни

Loading...

Валијант е во потрага по нови македонски порно актери и актерки за снимање на четвртиот порно филм. Сопственикот на познатиот секс шоп, Горан Милиќ на официјалната Фејсбук страна објави оглас за кастинг на девојки, постари дами и надарени момчиња за снимање на нови порно сцени. 
Кастингот е веќе во тек, а порно филмот повторно ќе биде во продукција на Валијант. По успешните три филма „Секси Маскенбал”, „Жена ми Мира пак мастурбира” и „Српски калаштури”, првиот македонски порно режисер вели дека не постоела никаква пауза во снимањето на сцените досега, туку оти бил ангажиран за странски пазар.
„За новите порно сцени ни требаат девојки, дами, како и надарени момци кои се спремни да се испитаат и во секс индустријата кај нас и во странство. Интересно овој пат е дека многу девојки се пријавија, па чекаме и момците да навалат. Кастингот е во тек, па така може сите да се пријават”, вели Милиќ.Сопственикот на познатиот секс шоп, Горан Милиќ на официјалната Фејсбук страна објави оглас за кастинг на девојки, постари дами и надарени момчиња

loading...
Loading...