Се бодат во очи и си го сечат јазикот: Ова е најбизарниот фестивал во светот

Традиционалниот фестивал се одржува секоја година во индискиот град Ахмебаду. Суфи муслиманите на тој начин ја покажуваат приврзаноста со Исламот.

Пронајдете не на следниве мрежи: