Се нашминкала или „зациментирала“?- Каде со ВОЛКУ ПУДРА бе девојче?

Loading...

Каде со ВОЛКУ ПУДРА бе девојче?Што ли мислела додека се шминкала?
Погледнете како лошо изгледа…

Што ли мислела додека се шминкала?
Погледнете како лошо изгледа…

loading...
Loading...