СЕ ОБИДУВА ДА ГО СПАСИ БРАКОТ: Аца Лукас на сопругата ѝ купува ни помалку ни повеќе, туку…

Loading...

Аца Лукас наводно се обидува да се смири со сопругата и не жали да потроши огромна сума пари на неа. Бидејќи цела вечер ја поминал во една кафеана, кога дошло време да тргне дома, Лукас им се пожалил на пријателите: „Немам куќа, немам жена“.Тие го советувале да купи рози, да се упати кај Соња и да се обиде да го спаси бракот.
Според приказните на гостите во познатата кафеана, пејачот замавнал со раката и ги прашал каде се наоѓа најблискиот бутик со бунди, верувајќи дека тоа ќе биде подобар подарок од цвеќето.
На обидот на тамошните новинари да дознаат нешто за неговата состојба со Соња, пејачот дал краток одговор.
„Супер сум. Сѐ е убаво. Сега ручам, извинете не можам да зборувам. Мака ми е и од себе и од тоа колку пати досега се имам појавено на насловните страни“ – рекол пејачот, кој со дизајнерката помина пет години во брак.Тие го советувале да купи рози, да се упати кај Соња и да се обиде да го спаси бракот.
Според приказните на гостите во познатата кафеана, п

loading...
Loading...