Се огласи политичарката со разголените фотографии- Еве што изјави!

Loading...

Украинската политичарка Олга Лалчак вели дека не ги разбира критиките кои се појавија откако нејзините голи фотографии ги преплавија социјалните мрежи. Потсетуваа на големите уметници кои го создадоа гола убавина.На критиките политичарката возвраќа, дека тоа е уметничко дело во кое луѓето би требало да уживаат а не да го осудуваат таквиот чин.
-Светот се воодушевува на делата на големите мајстори како што се Ван Гог, Тизиано и многу други. Тие создаваа гола убавина на која сите и се восхитуваат. Во наше време не е така, жените кои прават голи фотографии велат дека се вулгарни, а јас тоа не можам да го разберам вели револтираната политичарка.
Убавата 30- годишна политичарка тврди дека овие фотографии биле украдени од нејзиниот компјутер.На критиките политичарката возвраќа, дека тоа е уметничко дело во кое луѓето би требало да уживаат а не да го осудуваат таквиот чин.
-Свето

loading...
Loading...