Се огласи поранешниот сопруг на Дона Арес кој ја напушти непосредно пред смртта

Loading...

Дона Аред пред да почине се разведе од својот сопруг, а за тоа сите ги извести со порака на социјалните мрежи.Готово е и не ми е жал, кога нема доверба нема ништо. Збогум засекогаш, напиша Дона.
Нејзиниот сопруг пак велеше дека останале пријатели, дека многу ја цени и поддржува во тешките мигови.
– Јас најдобро знам како ми е, направив се што е во моја моќ да и помогнам. Секогаш сум и и ќе и бидам поддршка, велеше тој.
Готово е и не ми е жал, кога нема доверба нема ништо. Збогум засекогаш, напиша Дона.
Нејзиниот сопруг пак велеше дека останале пријатели, д

loading...