Се омажи на почетокот на јануари, но… Голема тага во животот на Слаѓа од Алегро Бенд!

Loading...

Пејачката Слаѓа Алегро во почетокот на годината се заколна на голема љубов, но поради компликации морала д ја прекине бременоста. Тешкиот период е зад неа, но пејачката се надева дека наскоро ќе дојде поволен период за ново бебе.„Една тажна вест, но нешто што  во денешно време за жал е крајно нормално. Се обидуваме да останеме здрави. Ми помина, нема смисла да се затворам и да кукам. Одиме понатаму и чекаме поволен период за за тоа да се случи. Тоа се тешки моменти но не треба да ја спуштаме главата бидејќи сите ние имаме проблеми во животот, секакви“.
Потоа пејачката се потсетила и на својата свадба.

„Беше прекрасно, имаше две свадби. Сопругот е од Фоча, па еден викенд правевме свадба во Оберновац, еден таму и можам да кажам дека тоа се најдобрите журки до сега во мојот живот“,  кажала Слаѓа во една емисија.„Една тажна вест, но нешто што  во денешно време за жал е крајно нормално. Се обидуваме да останеме здрави. Ми помина, нема смисла да се

loading...
Loading...