Се омажила за куче, мислејќи дека нема подобар сопруг од него

Loading...

Аманда Роџерс се одлучила да го запроси својот домашен миленик пред олтар, а како потврден одговор го протолкувала мавтањето на кучешката опашка.Разведената британка, Аманда Роџерс (47), се омажила за својот домашен миленик Шеба, од расата териер. Церемонијата на венчавањето се случувала во Сплит, Хрватска.
-Шеба веќе години е присутна во мојот живот. Таа ме засмејува и утешува кога се чувствувам лошо, а тоа е се што ми е потребно од животниот сопатник-изјавила Роџерс.
Нејзиниот прв брак се случил пред 20 години, но траел само неколку месеци. После првата грешка, не сакала повторување на истата. Затоа решила да клекне пред Шеба и да ја запроси, а мавтањето со опашката го толкувала како потврден одговор.
-Како мала сум сонувала за совршена венчаница и овој пат ја направив за себе. Денот беше прекрасен. Ја бакнав за да го обележам овој настан, а тогаш сите почнаа да фрлаат со конфети по нас-изјави Роџерс.
Иако венчањето не било легално, во вистинска смисла, Роџерс ова го сметала како најдобар начин да објасни колку Шеба и е битна во животот.Разведената британка, Аманда Роџерс (47), се омажила за својот домашен миленик Шеба, од расата териер. Церемонијата на венчавањето

loading...
Loading...