Се опил па се разбудил во мртовечница!

Ако се прашувате како изгледа мамурлакот од пеколот, тоа што му се случи на Марек Мичалсон го дава приближниот одговор.Овој 56-годишен маж се разбудил во мртовечница.
Кога ги отворил очите бил во црна вреќа за мртовци.
Тој имал бурна ноќ со пријателите и на крај заспал на клупа. Загрижен минувач повикал брза помош.
Марек планира да ја тужи болницата која го прогласила за мртов затоа што наводно има ноќни кошмари.Овој 56-годишен маж се разбудил во мртовечница.
Кога ги отворил очите бил во црна

Пронајдете не на следниве мрежи: