Се ожени еден од најпосакуваните скопски ергени

Познатиот урбан лик од Скопје и еден од најпосакуваните ергени, Предраг Васиљевиќ – Пеџа конечно стапна на лудиот камен.Викендов тој се ожени со својата долгогодишна девојка Огнена Ристовска.
Еве како изгледаа младоженците на нивниот специјален ден!
Викендов тој се ожени со својата долгогодишна девојка Огнена Ристовска.
Еве како изгледаа младоженците на нивниот специјален ден!

Пронајдете не на следниве мрежи: