Се ожени најзгодниот турски актер!

Loading...

Киванч Татлитуг, кој го глумеше Мехмет во серијата Ѓумуш, на 19 февруари се ожени со стилистката Башак Дизер.Свадбата се одржа во Париз. Мала и интимна свадба од само педесетина гости, односно најблиските роднини и пријатели.
Но има мал проблем…
Имено, мајката на згодниот актер, не била задоволна од изборот на синот и не дошла на свадбата. Од друга страна, таа ги демантирала овие тврдења, истакнувајќи дека нејзината здравствена состоја била лоша и била принудена да остане дома и да ја пропушти свадбата на свокот син.

Турскиот актер, благодарение на современата технологија, на неговата мајка и овозможи да ја следи церемонијата онлајн.Свадбата се одржа во Париз. Мала и интимна свадба од само педесетина гости, односно најблиските роднини и пријатели.
Но има мал проблем…

loading...
Loading...