Се појави двојазичната химна!

Loading...

Се појави двојазичната химна!По двојазичните банкноти, на социјалните мрежи денеска се појави и видео од тоа како би изгледала двојазичната химна, откако лидерот на СДСМ Зоран Заев ја прифати албанската платформа.
Вака би изгледале и двојазичните банкноти.
По двојазичните банкноти, на социјалните мрежи денеска се појави и видео од тоа како би изгледала двојазичната химна, откако лидерот на СДСМ Зоран

loading...