СЕ ПОЈАВИ НОВА ФОТОГРАФИЈА: Eве како всушност изгледа затвореникот кој ГИ ПОЛУДИ ЖЕНИТЕ!

Фотографијата од затвореникот од САД го обиколи целиот свет …Доколку сакате да се потсетите за приказната на Џереми Микс погледнете на следниот ЛИНК
Сепак се појави и друга фотографија која зборува за нешто поразлично…
Погледнете во неа и споредете ја со онаа која го освои светот…

 

 Доколку сакате да се потсетите за приказната на Џереми Микс погледнете на следниот

Пронајдете не на следниве мрежи: