Се појави снимка од домашно видео на Кајли Миног

Loading...

Многумина обожаватели низ светот веруваат дека токму австралиската џебна Венара, пејачката Кајли Миног, е жената која се појавува во краткото порновидео „ Секс снимката на Кајли Миног“.Веста непријатно ја изненадила 45-годишната Миног, која негираше какво било видео на кое таа сексуално општи со некого.
– Се разбира, тоа не сум јас. Тоа е одвратно и немам ни намера да го гледам тој филм -изјавила Кајли.

Видеото досега го виделе повеќе од половина милион луѓе, и иако пејачката денмантора, ако се погледне на видеото, не може да не се забележи големата сличност на Кајли и девојката во видеото.Веста непријатно ја изненадила 45-годишната Миног, која негираше какво било видео на кое таа сексуално општи со некого.
– Се разбира,

loading...
Loading...