Се помалку Италијанци сакаат нивната држава да остане во ЕУ

Loading...

Помалку од половината Италијанци сакаат државата да остане во Европската унија, а над две третини обвинуваат дека Унијата не помага за решавање на мигрантската криза, се вели во резултати од анкета на институтот Еуриспес.
 Не е наведено како би функционирал тој данок, но Спајсер рече дека тоа спаѓа во делот пакет реформи за даноци што ги разгледува Конгресот.
Портпаролот додаде дека годишно приходот би бил 10 милијарди долари со што ѕидот би бил исплатен многу брзо. Спајсер додаде дека во тек се разговори со законодавците за да успешно биде изведен планот.Не е наведено како би функционирал тој данок, но Спајсер рече дека тоа спаѓа во делот пакет реформи за даноци што ги разгледува Конгресот.

loading...
Loading...