Се породи пред 4 месеци: Кејт Мидлтон повторно е бремена?!

Loading...

Само што поминаа четири месеци по раѓањето на принцезата Шарлот, се појавија тврдењата дека војвотката од Кембриџ е повторно бремена.Се тврди дека поради третата бременост Кејт Мидлтон сака да ги намали личните ангажмани за што добила согласност и од кралицата.
Според изворот, Кејт и Вилијам сѐ уште ја чуваат својата мала тајна од останатиот дел од семејството.Се тврди дека поради третата бременост Кејт Мидлтон сака да ги намали личните ангажмани за што добила согласност и од кралицата.

loading...
Loading...