Се повлече: Ова го направи Костадин по раскинувањето со Анастасија!

Loading...

Раскинувањето на врската помеѓу Анастасија Ражнатовиќ и Костадин Терзиќ го привлече вниманието на јавноста, па синот на Звездан Терзиќ одлучи да се повлече.Имено, откако медиумите објавија за нивното раскинување, Костадин одлучил да го изгаси својот профил на Инстаграм на кој имал десетина илјади следбеници.
И додека Костадин се повлече, Анастасија ужива во излегувања и редовно објавува фотографии на својот Инстаграм профил.Имено, откако медиумите објавија за нивното раскинување, Костадин одлучил да го изгаси својот профил на Инстаграм на кој имал десетина илјади следб

loading...