Се превртел автомобил по страшен судир, а бебе се стркалало и исчезнало. Кога го пронашле СЕ СТАПИСАЛЕ!

Камион удрил во семеен автомобил во кој се наоѓало бебето Брејс. По неколку минути, мајката на ова бебе видела дека нејзината ќерка не е повеќе во автомобилот.„Почнав да трчам наоколу со надеж дека ќе ја пронајдам, го извикував нејзиното име“ – изјавила мајката.
Семејството половина час ја барало Брејс, но немало трага од неа. Кога пожарникарите дошле на самото место од несреќата, го пронашле бебето во шахта која била оддалечена 7,5 метри од патот.
„Не можеа да ја извлечат поради решетките. Мораа да го свртат нејзиното тело на одреден начин. Таа само седеше и чекаше некој да дојде по неа“ – додала мајката.
Брејс се здобила со полесни гребнатини на челото, а семејството и пријателите ја нарекуваат „чудо“.
Полицијата изјави дека седиштето во кое била сместена Брејс не било правилно поставено, но никој од семејството не сакаше да коментира на таа тема.
„Бевме преплавени од емоции. Почнав да плачам и да му се заблагодарувам на Бога што го спаси моето девојче и што не ја зеде кај себе. Таа е моето чудесно бебе“ – изјавила мајката на Брејс.
Погледнете како изгледаше сето тоа.
„Почнав да трчам наоколу со надеж дека ќе ја пронајдам, го извикував нејзиното име“ – изјавила мајката.
Семејството полов

Пронајдете не на следниве мрежи: