Се разголе! Вака изгледа денес ќерката на Кеба…

Loading...

Наташа Којиќ Таша, веќе со години живее во Америка, каде се обидува да се пробие на филмскиот и музички пазар.Иако се уште не успеала да добие добра улога, Наташа не губи надеж и секојдневно работи на себе. И физички и психички.
На најновите фотографии од Инстаграм, се гледа дека фигурата ја довела до совршенство.
Таа веќе не се бори со вишокот килограми, а изгледа дека е многу горда на тоа, па се пофалила како изгледа кога ќе се соблече во трико.
Нејзините нови фотографии, предизвикаа бројни позитивни коментари.
Погледнете ги на следната страна…

Иако се уште не успеала да добие добра улога, Наташа не губи надеж и секојдневно работи на себе. И физички и психички.
На најновите фотогра

loading...
Loading...