Се самоубил откако во јавност излезе оваа слика на жена му!

Се самоуби сопругот на моделот Кејти Клири….Извори блиски на семејството, кажале дека тој бил депресивен и дека поминувал низ тежок период, зошто бил разделен од Кејти, меѓудругото парот поминувал и низ големи финансиски проблеми.
Но, капката која ја прелила чашата била фотографијата која се појавила во јавност.

 
Имено, на фотографијата се гледа како Кејти ужива во друштво на Ди Каприо во Кан. 
Тие двајца танцувале припиени еден до друг, додека глумцот и дошепнувал нешто на увото.
Тоа, било причината за нејзиниот сопруг се самоубил со пиштол.
Извори блиски на семејството, кажале дека тој бил депресивен и дека поминувал низ тежок период, зошто бил разделен од Кејти, меѓудругото паро

Пронајдете не на следниве мрежи: