СЀ СЕ СЛУЧИ ПРЕД ОЧИТЕ НА ЌЕРКА МУ: Ацо Пејовиќ за малку ќе се удавеше!

Loading...

Пејачот Ацо Пејовиќ објави на Инстаграм видео како нурка со својата ќерка Ива. Тој во моментов престојува со семејството на Халкидики и ужива во одморот.Во видеото е прикажано како тој си поминува со ќерка му Ива, а се покажа дека таа е подобар пливач од него. Додека нуркале, Ацо останал без здив.
Имено, додека се натпреварувале и сакале да покажат кој подобро нурка, пејачот останал без здив под вода што објавил и на Инстаграм.
„Замалку ќе се удавев“, напишал пејачот во описот на видеото.

 
Umalo se ne udavih !
A video posted by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic) on Aug 30, 2016 at 3:24am PDT

Во видеото е прикажано како тој си поминува со ќерка му Ива, а се покажа дека таа е подобар пливач од него. Додека нуркале, Ацо останал без здив.

loading...