Се се враќа: Северина го поминала Велигден без нејзиниот син?!

Loading...

На Северина и се враќа што не му дозволи на Милан Поповиќ, татко на нејзиниот син Александар православниот Божиќ да го мине со синот, па така таа сега е сама за Велигден. 
 Уште во четвртокот Милан го зема синот и го однесе за Белград, а Велигден ќе го минат во семејната куќа во Вршац со целото семејство на Милан.

Милан е пресреќен што ќе биде со Александар, и му подготвил куп подароци, а Северина е бесна што е сама во Загреб за овој голем христијански празник. Можеби вгодина нема да паднат на ист ден, па малиот Александар ќе може да се радува и со мајка му и со татко му за двата Велигдени. Уште во четвртокот Милан го зема синот и го однесе за Белград, а Велигден ќе го минат во семејната куќа во Вршац со целото семејство на Милан.

loading...
Loading...