Се сексаа во Големиот брат, па раскинаа: Сега го „ЗАПАЛИЈА Инстаграм“ со оваа објава!

Loading...

Пред пет години, целиот Балкан ги гледаше Маријана Чврљак и Никола Немешевиќ – Немеш во реалното шоу Големиот Брат.Тие таму се зближија, имаа и секс, за потоа да се разделат и да се изгубат од очите на јавноста.
Но, сега се чини дека повторно се заедно и како што објавија и самите, ќе се венчаат во август.
На крајот на шоуто во 2011 година, Маријана победи, а таа и Немеш кратко по завршувањето продолжија да се гледаат.
Сега, како што самите велат, тие се заљубени повеќе од било кога и во август планираат свадба во Новиград, Хрватска.
Дека не го кријат тоа што повторно се заедно, потврдува и последната фотографија која Немеш ја објавил на Инстаграм.Тие таму се зближија, имаа и секс, за потоа да се разделат и да се изгубат од очите на јавноста.
Но, сега се чини дека повторно се заедно и

loading...