СЕ СКАРАА СРЕДЕ ЕМИСИЈА: Милан Калиниќ ја навреди Цеца, а погледнете што му порача таа…

Loading...

Натпреварувачката Бојана Голубовиќ во својата биографија забележала дека одлично ги имитира пејачите,  а жирито посака да види некоја имитација помеѓу нејзините два настапи во текот емисијата на Ѕвездите на Пинк. Бојана се одлучи за Злата Петровиќ и нејзината песна „Загушливо“.По завршетокот на имитацијата, Милан се потруди имитацијата да добие на комичност:
„Подобра имитација на Синан Сакиќ не сум чул долго време“, извика Милан.
„Тоа не е Синан Сакиќ!“, возврати Цеца „Не, не он сака упорно да потврди дека не слуша фолк. Тој имаку е урбан, разбираш?“, се обиде да им објасни Цеца на останатите членови од жирито.
„Сега ова погрешно го сфати Цецо“, со сериозен тон рече Милан.
„Многу беше попаметен со плава коса“, возврати Цеца.
„Цецо се обидов со се. Побегнав во црно за да не дојдам некако до тебе…“ (Погледнете го новиот имиџ на Милан Калиниќ)
Цеца го прекинала „Погрешен пат, јас сакам плавуши“ рече пејачката.
„Грешка по грешка“- во очај рече Милан.
ЦЕЦА И ХАРИС фатени во незгоден момент – Погледнете ТУКАПо завршетокот на имитацијата, Милан се потруди имитацијата да добие на комичност:
„Подобра имитација на Синан Сакиќ не сум чул долго

loading...
Loading...