Се скарале на гробишта па потоа настанал хаос: Отишол кај брат му дома и…

Во близина на Крагуевац денес еден човек се обиде да си го убие братот.Пред да го нападне во неговата куќа тие прво се скарале на гробишта. 
По кавгата отишол дома го земал пиштолот па се упатил кон домот на брат му. Го нашол во двор и во негов правец испукал пет куршуми. Три од нив го погодиле братот во стомак и тешко го повредиле. Веднаш е префлрен во болница и во моментов се бори за својот живот. 
Напаѓачот се предал во полиција. Пред да го нападне во неговата куќа тие прво се скарале на гробишта. 
По кавгата отишол дома го земал пиштолот па се упатил кон домот

Пронајдете не на следниве мрежи: