Се скарале со девојката и и испратил подарок: Но, како можел да и го испрати ова?

Loading...

Девојката на својот стол здогледала два доставени пакети и многу се израдувала. Но, кога ги отворила, останала запрепастена.За ова бил свесен и еден дечко кој со своите постапки ја налутил својата девојка и барал начин да ја ублажи ситуацијата.
Девојката на својот стол здогледала два доставени пакети и многу се израдувала. Но, кога ги отворила, останала запрепастена. Нејзиното момче, во знак на извинување, и испратило 7 вреќи со различни видови на брашно.
Иако била збунета кога ги отворила пакетите, брашното како подарок ја насмеало и ја сфатила духовитата страна на овој „очајнички“ потег на нејзиното момче, па ги сликала вреќите брашно и ја ставила фотографијата на интернет со опис: „Моето момче вчера ја зезна работата. За да ми се оддолжи, ми испрати брашно како подарок на работа“.
Дека ова е навистина корисен подарок, објаснува и една корисничка на таа мрежа: Цвеќето и онака за неколку дена ќе овене, а брашното а неколку дена може да „стане“ вкусна торта или колач…За ова бил свесен и еден дечко кој со своите постапки ја налутил својата девојка и барал начин да ја ублажи ситуацијата.
Девојката на својо

loading...