Се соблече провокативната ќерка на српски пејач

Loading...

Хелена Топаловиќ мами воздишки каде и да се појави , најмногу поради својот атрактивен изглед.Ќерката на Топалко е многу активна на социјалните мрежи , на кои скоро секој ден објавува провокативни фотографии.
Хелена неодамна наполни 18 години и веќе се гледа дека зраснала во вистинска убавица. Миленичката на Топалко успеала  да ги освои срцата  и на познатите момци, Јоца Стефановиќ и Владимир Станојевиќ, со кои била во врска.

Топалко своевремено изјавил  дека не е  посесивен татко, и дека на миленичката ѝ дозволува да прави што сака, а пред да наполни 18 години ѝ купил бутик во кој ја продава облеката која и сама ја носи.

 
Ќерката на Топалко е многу активна на социјалните мрежи , на кои скоро секој ден објавува провокативни фотографии.
Хелена неодамна наполни

loading...
Loading...