Се стресе тлото на Македонија

Loading...

Овој викенд се регистрирани повеќе земјотреси на Балканот и во Европа, а се стресе и Македонија.Земјотрес со јачина од 2,3 степени по Рихтер, со епицентар во Стар Дојран, вчера е почувствуван кај нас.
Овие три дена се тресат и Италија, Турција, Грција, Албанија. Грција се стресе со 4,2 степени по Рихтер.
Викендов е регистриран земјотрес и во Романија, со јачина од 3,4 степени по Рихтер, со епицентар во Будимпешта.Земјотрес со јачина од 2,3 степени по Рихтер, со епицентар во Стар Дојран, вчера е почувствуван кај нас.
Овие три дена се тресат и Италија,

loading...