Сѐ за добра реклама: Си го прекрил телото со 460.000 пчели!

Loading...

Пчелар од југозападниот кинески град Чонгчинг си го прекрил телото со пчели чија тежина достигнала неверојатни 45 килограми!Кинескиот пчелар Ше Пинг го прекрил своето полуголо тело со повеќе од 460.000 пчели поради реклама, со цел да продаде повеќе мед.
Да бидам искрен, бев многу нервозен. Тоа го направив за си го рекламирам својот мед – рече Ше, наведувајќи дека пчелите го каснале повеќе од 20 пати за време на егзибицијата што траеше 14 минути.
Инаку, Гинисовиот рекорд го држи Индиецот Випин Сет, кој во 2009 година успеал на себе да си навлече „капут“ од 613.500 пчели, тежок 61.5 килограми.
Кинескиот пчелар Ше Пинг го прекрил своето полуголо тело со повеќе од 460.000 пчели поради реклама, со цел да продаде повеќе мед.
Да бидам

loading...
Loading...