СЕ ЗА ЉУБОВ: Јелена го прекинала настапот поради Душко

Loading...

Душко Тошиќ ја изненадил својата сопруга Јелена додека таа настапувала во хотелот Хајат. Тој пришол до бината додека Јелена пеела и ја бакнал.Поп пејачката јелена Карлеуша која две вечери по ред настапи во Белград за Нова година и направи одлична атмосфера останала затечена која сопругот Душко Тошиќ ѝ пришол на настапот во хотелот „Хајат“, кој посакал да ја бакне пред сите.Јелена на кратко го прекинала својот настап и разменила нежности со Душко, а страственот бакнеж го забележале и фотоапаратите.
Поп пејачката јелена Карлеуша која две вечери по ред настапи во Белград за Нова година и направи одлична атмосфера останала затечена која сопругот

loading...
Loading...