Сеалбанска поддршка за СДСМ од албанците во Куманово!

Loading...

По вчерашната поддршка која Албанците од Куманово, преку транспаренти на албански јазик ја изразија до пратеници на СДСМ Максим Димитриевски и Оливер Спасовски, денес осамнаа двојазични патоказни таблиАлбанците од Куманово по поддршката која ја дадоа на Оливер Спасовски и Максим Димитриевски од СДСМ, денес и низ „практичен“ пример покажаа како ќе изгледаат новите патоказни табли договорени помеѓу ДУИ и СДСМ во рамки на албанската платформа.Албанците од Куманово по поддршката која ја дадоа на Оливер Спасовски и Максим Димитриевски од СДСМ, денес и низ „практичен“ пример пок

loading...