Седум години мртва лежела дома

Loading...

Натали Вуд, постара Австралијка, седум години лежела мртва во својот дом во Сиднеј. Полицијата нејзиниот скелет го пронашла во јули 2011, а се верува дека умрела 2004 година. Според утврденото во истражувањето, Натали Вуд, постара Австралијка, седум години лежела мртва во својот дом во Сиднеј, пишува Би-Би-Си. Полицијата нејзиниот скелет го пронашла во јули 2011, а се верува дека умрела 2004 година.
Се претпоставува дека Натали Вуд починала поради пад, но поради тоа што поминало многу време до моментот на нејзиното пронаоѓање, форензичарите не се во можност да ја утврдат точната причина за смртта.

Медиумите ја нарекле „жената која Сиднеј ја заборави“. Родена е 1924 година.
Во куќата се пронајдени драгоцености како прстени, додека предмети како телевизори, ладилници, душеци и торби немало. Имало и многу пајажина, додека стеблото кое растело до куќата се проширило на катот.
Нејзината снаа рекла дека последен пат се виделе во јануари 2004 година, после што сопругот тешко и се разболел, па изгубила контакт со старицата. Таа и уште некои роднини бараат сопственост на наследството на Натали Вуд. Според утврденото во истражувањето, Натали Вуд, постара Австралијка, седум години лежела мртва во својот дом во Сиднеј, пишува Би-Би-Си. Полицијата

loading...
Loading...