Седум години од смртта на Ксенија Пајчин и Филип Каписода

Loading...

Денеска се навршуваат седум години од смртта на Ксенија Пајчин и Филип Каписода.На поменот прв дошол нејзииот пријател Бане Девиќ. Пристигна половина час пред да започне поменот, запалил свеќа и положи цвеќе. 
После него дошол и нејзинот другар Љубо. 
потсетуваме, нивната љубовна приказна била бурна за заврпи фатално, онакако како што никој не очекуваше. Имено, по бројните разделби  медиумски препукувања, пејачката и нејзиниот 10 години помладо момче, почнале да живеат заедно во нејзиниот стан во Белград. 
Баш во тој стан на 16. март 2010 година беа проајдено нивните тела со прострелни рани од огнено оружје. Филип ја усмрти пејачката, а после тоа си го оздеде животот.На поменот прв дошол нејзииот пријател Бане Девиќ. Пристигна половина час пред да започне поменот, запалил свеќа и положи цвеќе. 
Посл

loading...