Седум причини да не го примите парнерот што ве изневерил назад!

Многу изневерени партнери кои се одлучуваат да се смират велат дека во врската потоа се чувствуваат несигурно. Дали е тоа знак дека можеби е подобро да продолжите сами?Дали ќе се смирите или нема, зависи само од вас, но постојат ситуации кога животот без него (или неа) ќе ви биде подобар.
1. Многу е важно да сфатите дека вашата врска никогаш нема да биде како порано. Иако некој мислат дека аферата може да придонесе за нова стабилност во бракот, вистина е дека тоа никогаш не се случува. Довербата е изгубена, а тоа непоправливо ја уништува врската.
2. Се прашувате дали ќе ве изневери повторно. Многу е веројатно дека ќе ве изневери повторно, посебно ако сеуште постои причината поради која ве изневерил. Партнерот кој изневерува сам го избира тоа, а истражувата покажуваат дека изневерувањето, за жал, често се повторува.
Прочитајте го целиот текст на тзм.мкДали ќе се смирите или нема, зависи само од вас, но постојат ситуации кога животот без него (или неа) ќе ви биде

Пронајдете не на следниве мрежи: