Седум причини зошто секој ден да водите љубов!

Loading...

Колку и да сте уморни, не пропуштајте да водите љубов секој ден. Водењето љубов ви го подобрува и ви го продолжува животниот век.-Доколку имате редовен секс, ќе го зајакнете имунолошкиот систем.
-Со водење љубов ја подобрувате циркулацијата.
-Ако редовно водите љубов бидете сигурни дека побавно ќе стареете, бидејќи за време на сексот се ослободува хормонот дехидроепиандростерон кој помага при зачувување на здравата кожа.
– Со секс ќе се ослободите од стрес.
-Ако ве боли глава, не избегнувајте секс. Сексот ќе ви помогне да се ослободите од главоболката.
-Мажите кои секој ден водат љубов имаат помали шанси за добивање срцев удар.
-По водењето љубов  ќе спиете како бебе.
 -Доколку имате редовен секс, ќе го зајакнете имунолошкиот систем.
-Со водење љубов ја подобрувате циркулацијата.
-Ако редовно водит

loading...
Loading...