Седум знаци кои ќе ви покажат дека треба што поскоро да го „откачите“

Ви се допаѓа фраерот со кого моментално се гледате, но постојат ситници кои во вас будат несигурност? Овие знаци ќе ви покажат дека типот не е за вас, и треба веднаш да го откачите:
Одговара кратко на пораките за да не може разговорот да се продолжи
Вие го прашувате дали му се оди на сладолед, а тој одговара само со „Да“. Зарем не сака да се договорите да одите заедно?
После секс, тој едвај се движи
Тој може и мора да се мази. Ако тоа не му чини, значи дека не ве сака.
Го нервира тоа што мора да плати за пијалаците и храната
Знаеме дека жените во 21-от век веќе имаат работа, независност и пари, но зарем тој заборавил дека сте дама и дека треба да се знае некаков ред?
Сте го „уловиле“ како зјапа по други девојки, а нему не му е гајле што тоа ви пречи
Ако во кафулето влезе добра риба, секако дека сите ќе гледаат во неа. И мажите и жените. Но, тој може тоа да го прави малку подискретно, а тоа се нарекува почитување.

Не се сеќава на деталите од вашите претходни состаноци
Мажите не паметат многу ситници, но ако навистина му се допаѓате, тој сигурно ќе запамети кој ви е омилениот пијалак и кој филм сте го гледале претходната вечер.
Не ве запознава со пријателите
Ако веќе шест пати сте го замолиле да ве запознае со неговото друштво, а тој ништо не преземал околу тоа, значи дека не сте дел од неговиот живот толку многу како што си мислите.
Сте раскинале, а сè уште ви праќа пораки
Не пораки со кои ве моли да се смирите, туку пораки со кои ве известува дека многу му се допаѓа сексот со вас и предложува раскинувањето на врската да не биде и раскинување на сексуалните односи.
Извор: ПорталОвие знаци ќе ви покажат дека типот не е за вас, и треба веднаш да го откачите:
Одговара кратко на пораките за да не може разговоро

Пронајдете не на следниве мрежи: