Сега секси, згодна и неодолива, но погледнете КАКО ИЗГЛЕДАЛА на почетокот на кариерата!

Loading...

Јелена Томашевиќ немала славни родители за да ѝ ја подигнат кариерата, ниту искуство „чудо од дете“- но сте ја запознале многу порано отколку што мислите.Јелена во 2002 година победила на тогаш многу популарно шоу 3К-дур. За настапот во суперфинале ја одбрала хит баладата.
Тогаш била по малку збунета тинејџерка од Крагуевац, која како поддршка го земала цел клас и тешко дека нејзиниот настап наговестувал дека на сцена некогаш ќе се чувствува како дома.
Погледнете го нејзиниот настап на следната страна.

 
Јелена во 2002 година победила на тогаш многу популарно шоу 3К-дур. За настапот во суперфинале ја одбрала хит баладата.
Тогаш била по малку

loading...
Loading...