Сеирот кон Стевче Јакимовски продолжува

Ние веќе пишувавме дека реакциите се големи и понекогаш претенциозни, кога се работи за формирањето на партијата на Стевче Јакимовски, посебно кога се зборува за името на истата – ГРОМ
Дел од реакциите веќе ги пренесовме. Дека сите го поздравија со песната на ЦЕЦА – Сеќаш ли се громе мој… 
Но, сеирот не престанува. Па денеска има нови фотошопирани фотки кои кружат по Фејсбук. Меѓу нив е и следнава која одбравме да ја пренесеме. Чисто поради забава и без намера да навредиме никого. Како што може да се види направена е од страна на луѓе кои себеси се нарекуваат СЕМЕ СЕИРЏИСКО. 
Мора да признаеме дека си го погодиле името…
Ние веќе пишувавме дека реакциите се големи и понекогаш претенциозни, кога се работи за формирањето на партијата на Стевче Јакимовски, посебно кога

Пронајдете не на следниве мрежи: