Сека Алексиќ потполно побесне: Срам да ти е: невоспитано ѓубре!

Пејачката Сека Алексиќ се најде на мета на измама на едно младо момче.Имено, таа на социјалните мрежи сподели фотографија на која гледа нејзината наводна преписка со момче од 18 години и во која таа наводно се плаши сопругот да не ја фати.
Се разбира станува збор за измама, а Сека се обајасни и откри дека поради оваа измамата ќе биде ангажирана и полицијата.

-Не е болест се што боли!Момче од 18 години,  Адис Адровиќ од Нов Пазар ја направил оваа фотографија и се фали дека се допишувал со Сека Алексиќ!На повеќе мои пријатели им ја испратил фотографијата и неколкумина ми се јавија за да ми кажат што се случува!Срам да ти е, мрсулко еден лажлив!Невоспитано суштество!Супер што си оставил и свој број на телефонот за полицијата полесно да те најде – напишала очигледно бесната пејачка.
Имено, таа на социјалните мрежи сподели фотографија на која гледа нејзината наводна преписка со момче од 18 години и во која таа наводно се плаши с

Пронајдете не на следниве мрежи: