Сека ќе стане повторно мајка

Loading...

Откако стана мајка, целиот живот на Сека Алексиќ се врти околу нејзиниот син Јаков.
Пејачката вели дека ужива во родителството, но и дека би сакала што побрзо на наследниокот да му подари брат или сестра и затоа е повторно на програмата за вештачко оплодување.
-На некои работи не можете да влијаете, се тоа е во божји раце. Сопругот и јас уживаме во секој момент со нашиот син, кому сме му максимално посветени и се молиме нашата куќа наскоро повторно да биде уште побогата за мал член, вели низ смеа Сека.Пејачката вели дека ужива во родителството, но и дека би сакала што побрзо на наследниокот да му подари брат или сестра и затоа е повторно на прогр

loading...