Сека откри која нејзина песна и е досадна

Loading...

Сека Алексиќ откри која нејзина песна и е веќе досадна а многумина ја обожаваат.Сека има неколку хитови кои се одамна издадени, но се бараат на нејзините настапи, а една од песните која и беше хит, Сека откри дека веќе и е здодевен.
„Аспирин„ ми се здосади веќе. Веројатно зошто беше голем хит, но и „Црно и Златно“ беше уште поголем хит, и не ми е досадна. Значи буквално мислам, леле морам да ја испејам „Аспирин“- рекла Сека за српските медиуми.Сека има неколку хитови кои се одамна издадени, но се бараат на нејзините настапи, а една од песните која и беше хит, Сека откри дека веќе и е здод

loading...