Секоја вечер става влажен пешкир на прозорецот. Откако ќе ја дознаете причината и вие ЌЕ ГО СТОРИТЕ ИСТОТО!

Loading...

Жешките летни ноќи задаваат главоболки на многумина. Иако најлесно би било сите да купат клима и да се спасат од горештините, тоа не може секој да си го дозволи. Но, ние го имаме решението за вас.Во продолжение може да прочитате со кои начини најлесно ќе може да се разладите во жешките летни периоди:
Ставете влажен пешкир на прозорецот
Ставете влажен пешкир на отворен прозорец кој во топлите ноќи работи како клима уред.
Коцки мраз пред вентилатор
Ставете неколку коцки мраз пред вентилаторот. Кога тој ќе дува ќе го шири ладниот воздух и убаво ќе ве олади.
Ставете ја перницата во фрижидер
Можеби звучи неверојатно, но ако ја оставите една минута ќе биде ладна и лесно ќе заспиете.Во продолжение може да прочитате со кои начини најлесно ќе може да се разладите во жешките летни периоди:
Ставете влажен пешкир на

loading...