Секс на море?

Loading...

Летото полека но сигурно доаѓа, а со самото тоа и сезоната на годишни одмори, но и летни авантури. Тоа што е само по себе предизвикувачко е секако сексот, по можност во вода.
Еве мали и корисни совети, ако се одлучите за овој вид на секс.
-Сексот во море односно во вода, може да биде многу возбудливо искуство- вели сексолог Бела Елвуд- Клејтон.
– Водата дава возбудлив, сензуален елемент во сексот кој ви дава чувство на безтежинска состојба. Ако сте на осамено место или е ноќ, размислете за секс на брегот.
Секако, песокот може да претсавува проблем- но животот е краток, па зошто да не се обидете со ова филмско сценарио. Сепак, најдобар начин е тоа да го сторите стоејќи, со нозете стегнати на струкот на партнерот. Верувајте, тоа искуство треба да се доживее.- вели Клејтон.Летото полека но сигурно доаѓа, а со самото тоа и сезоната на годишни одмори, но и летни авантури. Тоа што е само по с

loading...
Loading...