Секс поза на денот: Балерина

Loading...

Доколку не сте љубител на класичните секс пози оваа поза е создадена за вас, но ако сакате да ја практикувате додека водите љубов, треба да бидете особено еластични и да заборавите на креветот.Балерината е стоечка поза во која партнерите се свртени еден кон друг, така што партнерката ја крева едната нога, а партнерот пенетрира со мало потклекнување. При практикувањето на позата треба да внимавате на аголот на пенетрација, како и да не ја истегнете премногу ногата на партнерката.
Позата можете да ја видите на следната страна… А доколку сте љубители на пози со кренати нозе, погледнете го следниов линк. 

Балерината е стоечка поза во која партнерите се свртени еден кон друг, така што партнерката ја крева едната нога, а партнерот пенетрира со мало пот

loading...
Loading...