Секс поза на денот: Еротски рулет!

Позата е наречена „Еротски рулет“ бидејќи партнерката  прави кружни движења околу пенисот на патнерот дури и за 360 степени.Додека вашиот партнер лежи на грбот со иправени нозе и раце покрај сопственото тело, полека спуштете се на него свртени со грбот кон неговото лице. Започнете да пенетрирате бавно, а потоа вртете го целото тело околу неговиот пенис се додека не го најдете добитното место за пенетрација и маскимална стимулација.
Уживајте во рулетот!Додека вашиот партнер лежи на грбот со иправени нозе и раце покрај сопственото тело, полека спуштете се на него свртени со грбот кон неговото лице.

Пронајдете не на следниве мрежи: