Секс поза на денот: Фактор X

Loading...

Одлична вежба за доверба…Почнете во седечка позиција, но на мека површина како кревет, а партнерот нека ги држи зглобовите на жената додека таа самата се  навалува надолу кон креветот меѓу неговите нозе. Ако погледнете внимателно во сликата,  ќе го забележите аголот како треба да се поставите за да биде сексот успешен. Во оваа поза партнерот  може да ја повлече својата партнерка кон него и да ја ниша како во лулка, но за да го направите тоа тој  мора да биде прилично силен, а таа да му верува во потполност. Ова е одлична вежба за доверба.

 

 Почнете во седечка позиција, но на мека површина како кревет, а партнерот нека ги држи зглобовите на жената додека таа самата се  навалува над

loading...
Loading...