Секс поза на денот: Газда

„Газда“ (Mastery) – поза за оние што сакаат многу бакнување за време на сексот.Дечкото седи на работ на креветот, а девојката е пред него и го „прегрнува“ со нозете. Аголот на пенетрацијата е поинаков од вообичаено. Со блискоста на лицата на партнерите еден кон друг, се добива моќна и страсна комбинација за прекрасен секс. Ако го правите ова точно како што е опишано на сликата, ќе забележите дека вертикалното движење е невозможно, па затоа девојката ќе мора да се снајде држејќи се за дечкото со рацете – зависејќи од неговата стабилност, но нејзините мускули и сила.Дечкото седи на работ на креветот, а девојката е пред него и го „прегрнува“ со нозете. Аголот на пенетрацијата е поинаков од вооб

Пронајдете не на следниве мрежи: