Секс поза на денот: Гимнастична

Loading...

Севртете се со грб према партнерот, наведнете се и ставете ги рацете на под. Нека влезе во вас од позади, држејќи ве со едната рака околу струкот за ниеден од вас да не изгуби рамнотежа. Ако почнете премногу да се клатите, потпирајте се повеќе со рацете на подот, а за да се чувствувате поудобно користете перници како реквизит.
Зошто ќе ви се допаѓа оваа поза? Додека го задоволува вашиот заден дел, оваа поза ќе му овозможи да ви пријде од поинаков агол и да го стимулира вашиот клиторис одвнатре.Севртете се со грб према партнерот, наведнете се и ставете ги рацете на под. Нека влезе во вас од позади, држејќи ве с

loading...