Секс поза на денот: Кочија

Loading...

Ова е одлична поза за мажите кои ејакулираат брзо.Машкото е потпрено на грб, така што може да  формира погодно место за неговата партнерка да седне меѓу колената, кои се подигнати  малку надвор од креветот. Неговите нозе мора се потпираат на нешто и не смеат да висат  надолу од креветот кога неговата партнерка седи на него. Идејата е во тоа што неговото тело се формира на  креветот за неа да и биде поудобно. Тој може лесно да навлегува подлабоко, и колку повеќе таа ги подига нозете,  тој ќе биде во можност да навлегува подлабоко во неа. Ова е одлична поза за мажите кои ејакулираат брзо. Тоа ќе му помогне да ја контролира својата возбуденост и забави неговиот напредок кон оргазам.
На следната страна погледнете ја сликата од оваа секс поза.

 
Машкото е потпрено на грб, така што може да  формира погодно место за неговата партнерка да седне меѓу колената, кои се подигнати  малку

loading...
Loading...