Секс поза на денот: Лизгач

Loading...

Не е баш наједноставна за изведување, но поагилните ќе имаат многу забава.Девојката лежи странично, ја крева едната нога во вис или ја потпира на градите на дечкото при што отвара одличен простор за интересен агол на пенетрација. Рацете на дечкото се комплетно слободни и можат да бидат „немирни“ колку што тој сака, а за оние помалку срамежливите девојки, ова е одлична можнос за „двојна“ пенетрација, со оглед на тоа што пристапот на неговите прсти не е на никаков начин ограничен.

 
Девојката лежи странично, ја крева едната нога во вис или ја потпира на градите на дечкото при што отвара одличен п

loading...
Loading...